Huisstijl Wonen image
Transformatie

PASSIE

Ontwerpen en creëren is onze passie. Het transformeren van oud en vervallen vastgoed tot schitterende eigentijdse koopwoningen met een stads karakter het doel.

3D ontwerp

ONTWERP

Onze ontwerpers gaan direct aan de slag om het ontwerp, de indeling en de uitstraling van de woning te bepalen. Van alle ruimtes worden 2D en 3D animaties gemaakt.
Potentiele kopers kunnen zich direct een goed beeld vormen van hoe de woning er uit gaat zien. Als een koper zich in deze fase aandient dan kunnen er nog specifieke wensen worden ingepast in het ontwerp.

Turnkey

LUXE

Hoogwaardige woningrenovatie betekent wonen in luxe. Turn key dus instapklaar, volledig ontworpen in onze kenmerkende HUISSTIJL.

Gemeubileerd

GEMEUBILEERD

De woningen worden turn key opgeleverd, dus instapklaar. 
Indien gewenst kan de woning met aantrekkelijke korting volledig of gedeeltelijk gemeubileerd worden aangeschaft. Gegarandeerd wonen in pure luxe in onze kenmerkende HUISSTIJL.

Huisstijl

HUISSTIJL

Strakke wanden in neutrale kleuren, duurzame houten vloeren, stijlvolle hoge plinten, authentieke details met zorg bewaard. Alle kenmerken van onze HUISSTIJL. Toegepast door louter vakmensen, met liefde voor hun vak.

Keuken en badkamer

MAATWERK

Er is ook ruimte voor maatwerk: kies bij ons een woning en bepaal zelf, met hulp van ons designteam het ontwerp, de indeling en de uitstraling. Maatwerk, maar wel betaalbaar.

Authentieke details

DETAILS

Authentieke details zoals en suite deuren, glas in lood en plafondornamenten worden in ere hersteld om het karakter van de woningen te behouden.

Buitenruimte

BUITEN

Uiteraard wordt ook de buitenruimte omgetoverd tot een heerlijke plek om te ontspannen.

Onze stylisten

STYLING

Onze stylisten richten de woning in volgens de laatste trends, zonder daarbij onze “HUISSTIJL” uit het oog te verliezen.